trešdiena, 26. jūnijs, 2024Vārda diena: Ausma, Ausmis, Inguna, Inguns
crest1 crest2

Krāslavas novada mūzikas un mākslas skolu absolvē 26 audzēkņi

Pievienots: 04.06.2024

Ikkatram no mums ir savi atskaites punkti, ar kuru palīdzību mēs izvērtējam padarīto. Noejot kādu dzīves ceļa posmu, mēs atskatāmies un izdarām secinājumus, kas mums ir izdevies labi, bet pie kā vēl ir jāstrādā. Izlaidumi ir tie atskaites punkti mūsu dzīvē, kuriem mēs piešķiram īpašu vērtību. Tos svinot, mēs svinam to, ka esam spējuši pilnveidoties garīgi, augt intelektuāli un apgūt jaunas prasmes.

Izlaidumi Mākslas un mūzikas skolās vienmēr ir īpaši. Profesionālās ievirzes izglītība nav obligāta, to izvēlas bērni, kuri grib attīstīt savas radošās dotības. Šajā izvēlē izšķirošā loma ir bērna ģimenei. Ja ģimenei ir svarīgas kultūrvērtības, interesē māksla, mūzika, radošais process, tad bērns no šādas ģimenes sāk apgūt mūziku, mākslu, deju.

Šogad Krāslavas novada mūzikas un mākslas skolu absolvē 26 audzēkņi. Izlaidums vienmēr ir svētki. Kad noslēguma pārbaudījumi nokārtoti un diplomdarbi gatavi, tad ir pienācis īstais laiks jautrībai un priekam. Skolas politika paredz vienmērīgu procesu attīstīšanu visās programmu īstenošanas vietās, un izlaidums tiek organizēts tur, kur konkrētajā mācību gadā ir vairāk absolventu. Šoreiz Krāslavas novada Mūzikas un mākslas skolas izlaidums tiks svinēts Dagdas Kultūras centrā 6. jūnijā plkst. 18.00.

Sumināsim savus absolventus Sintiju Barševsku (klavierspēle), Aristarhu Baženovu (klavierspēle), Mihailu Bondarevu (akordeona spēle), Gļebu Čumiku (vizuāli plastiskā māksla), Sandru Dimperi (akordeona spēle), Katrīnu Dmitrijevu (vizuāli plastiskā māksla), Valēriju Gončarenku (vizuāli plastiskā māksla), Andi Goliginu (vizuāli plastiskā māksla), Liju Ignatjevu (klavierspēle), Samantu Kaņēvicu (vizuāli plastiskā māksla), Jāni Kavunu (vizuāli plastiskā māksla), Luīzi Kromāni (vizuāli plastiskā māksla), Kseniju Loskutovu (vizuāli plastiskā māksla), Sergeju Loskutovu (akordeona spēle), Sofiju Lubgani (akordeona spēle), Kristīni Maļinovsku (vizuāli plastiskā māksla), Anastasiju Maļuhinu (vizuāli plastiskā māksla), Aleksu Ozoliņu (vizuāli plastiskā māksla), Anastasiju Pitrāni (vizuāli plastiskā māksla), Ernestu Serbijenkovu (klavierspēle), Martu Solohu (vizuāli plastiskā māksla), Kseniju Švedi (klavierspēle), Aivi Trofimovu (klavierspēle), Danielu Zariņu (klavierspēle), Eduardu Danilu Zavadski (vizuāli plastiskā māksla), Elizabeti Žurovu (vizuāli plastiskā).

Sirsnīgi pateicamies audzēkņu vecākiem, kuri atbalstīja savus bērnus, un priecājamies par mūsu audzēkņu izaugsmi un prasmēm. Skolai izlaidums un katra mācību gada noslēgums ir atskaites punkts, kad to izvērtējot, mēs domājam par nākotni, attīstību un izaugsmi.

Ērika Zarovska,
Krāslavas novada Mūzikas un mākslas skolas direktore
Ingas Romules, Ritas Leidumas, Darjas Smoļaninovas un Artura Trepšas foto
Fotogalerija šeit un šeit

 


Jauna aptauja

Jūnijs - 2024
P O T C P S S
  01 02
03
04
05
06
07
08 09
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30
trešdiena, 26.06.2024

Dienas foto

  • Anatola Kauškaļa foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde