28.12.2021
Turpinot apmācību ciklu projekta „Local foods” ietvaros, kurās piedalās Krāslavas novada, Augšdaugavas novada un Rēzeknes ēdināšanas uzņēmumu pavāri, šefpavārs Tomass Godiņš motivē uzņēmējus izvēlēties vietējas izcelsmes produktus un pierāda, ka šiem produktiem piemīt tikpat unikālas garšas nianses kā pasaulē atzītajiem. 8. decembrī Rēzeknē pulcējās tie pavāri, kuriem tuva piena produktu izmantošana ēdienu gatavošanā. Šīs grupas produkti tiek izmantoti, gatavojot gan pamatēdienus, zupas, mērces, gan desertus. Šo nodarbību pievienotā vērtība – ēdienu pagatavošanā tika izmantoti vietējo mājražotāju produkti, šoreiz dodot priekšroku sieriem. Ēdienu radīšanā tika izmantoti Ināras Mālkalnes marinētie sieri un cepšanai paredzētais siers, Ludmila Peculevičas (Krāslavas novads, Kalniešu...