Monday, 7. October, 2024День имени: Daumants, Druvvaldis
crest1 crest2

5. oktobris – Starptautiskā skolotāju diena

Добавлен: 07.10.2024

Novada pedagogu saime Krāslavas Kultūras namā šoreiz sapulcējās pirmssvētku dienā – 4. oktobrī, lai saņemtu apbalvojumus par savu ieguldījumu jaunās paaudzes skološanā un audzināšanā.

Svinīgo pasākumu atklāja Izglītības pārvaldes vadītāja Lidija Miglāne, kura apsveica bijušos un esošos skolotājus viņu svētkos. Tos pensionējušos skolotājus, kuri bija ieradušies uz pasākumu, kolēģi sveica ne tikai ar aplausiem, bet arī uzdāvinot ziedus.

Uzrunājot pedagogu lielo saimi, Lidija Miglāne uzsvēra skolotāju īpašo lomu ikviena cilvēka dzīvē. Tieši skolotāji ir iedrošinājuši mūs pirmajiem panākumiem un palīdzējuši pārvarēt pirmās grūtības. Viņi ir snieguši zināšanas un ielikuši pamatus mūsu dzīves prasmēm. Šodien, neraugoties uz dažādiem izaicinājumiem, skolotāji godprātīgi veic savu darbu, dāvājot bērniem mīlestību, zināšanas un dzīves pieredzi.

Pasniegt atzinības rakstus novada labākajiem pedagogiem tika aicināts Krāslavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.

Ar Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstu par sasniegumiem ir apbalvota Krāslavas Varavīksnes vidusskolas matemātikas skolotāja Olga Grundāne.

Vēl 14 pedagogiem tika pasniegti Krāslavas novada pašvaldības Atzinības raksti (apbalvoto saraksts šeit), savukārt 16 skolotāji saņēma Krāslavas novada Izglītības pārvaldes Atzinības rakstus (apbalvoto saraksts šeit).

Pēc atzinības rakstu novada labākajiem pedagogiem pasniegšanas, skolotājus uzrunāja un savu novēlējumu pateica Krāslavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks: „Lai ziņās mēs visi kopā vairāk lasītu par jūsu audzēkņiem, par kārtīgiem cilvēkiem, kas dzīvē ir sasnieguši kaut ko būtisku, par labiem profesionāļiem, par labiem politiķiem, kas nav aizmirsuši vārdu paldies. Arī es šodien saku Jums paldies gan personīgi no sevis, gan no mūsu pašvaldības un novadniekiem. Paldies par darbu, lai skaistas ziņas turpmāk!”

Pasākuma svinīgā daļa noslēdzās, turpinājumā skolotājus priecēja instrumentālais trio ELPO ar brīnišķīgu mūziku.

Juris Roga,
autora foto
Fotogalerija


Новый опрос

May - 2027
M T W T F S S
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

Фото дня

  • Фото Анатола Каушкалиса

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde