03.08.2017
Sestdien, 29. jūlijā, Dagdas pilsētas skvērā pasākuma „ANNAS DAGDĀ” ietvaros notika kulinārijas šovs ar Latgales kulinārā mantojuma tīkla dalībniekiem. Pasākuma apmeklētāji varēja nogaršot Piedrujas mārrutku gurķus, Indras gurķu ievārījumu un pankūkas, Mežābeļu ekoloģisko zivju zupu, Krāslavas kūpinājumus, z/s „Bagātības” lauku sieru un Sergeja Zakrevska pašcepto maizi ar kaņepju sviestu un kaņepju eļļu, biedrības „Latgolys golds” kūpinājumus, speķi, maizi un kvasu, bet muzejs „Andrupenes lauku sēta” piedalījās pasākumā ar Andrupenes maizi un sviestu. Neskatoties uz lietainu laiku, pasākuma apmeklētāji izmantoja lielisku iespēju nodegustēt un iegādāties kulinārā mantojuma produkciju, uzzināt garšīgāko ēdienu receptes un paņemt līdzi mūsu bezmaksas izdevumus - Latgales kulinārā...