28.12.2021
Ikviena ēdināšanas uzņēmuma ēdienkartē ir vismaz pāris gaļas ēdieni. Šī ēdienu grupa vienmēr ir bijusi iecienīta. Arī pavāram, kurš prot pareizi un garšīgi pagatavot gaļas ēdienus, tiek īpašs gods. „Local food” noslēdzošā apmācību diena tika veltīta tieši šai ēdienu grupai. 9. decembrī Krāslavā pavāri jau pazīstamā šefpavāra Tomasa Godiņa vadībā mācījās gatavot visdažādākos gaļas ēdienus. Šefpavārs Godiņš kā pirmo sagatavoja liellopa filejas tartaru. Cepot steiku, virtuves šefs stāstīja, kā pagatavot dažādas gatavības pakāpes steiku. Tika runāts par gaļas ēdieniem piemērotākajām garšvielām un pagatavošanas metodēm. Runājot par gaļas ēdieniem, atsevišķi jāizceļ medījumu gaļa. Ir cilvēki, kas piesardzīgi lūkojas tās virzienā, nezinot, kā pareizi to pagatavot. Apmācību laikā tika sniegtas...